Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Que cela me manque.... ( Fransk-svensk )

Je me souviens de nos promenades dans les parcs,
des piques-niques,
d'une bouteille de vin rouge,
un Bordeaux,
et nous étions heureux,
que cela me manque...

Aujourd'hui est notre quotidien des disputes,
des moments durs,
mais pourtant, nous y sommes...
-----------------------------------
Jag kommer ihàg vàra promenader i parkerna,
picknick,
en butelj rött vin,
en Bordeaux,
och vi var lyckliga,
jag saknar detta...

Idag är vàr vardag dispyter,
de svàra stunderna,
men ändà, här är vi...




Fri vers (Fri form) av Maria Thunholm
Läst 281 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-04-22 19:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria Thunholm
Maria Thunholm