Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.youtube.com/watch?v=JAHEM7_tdjg&feature=related


Poetens hjärta

Ett hjärta fyllt av smärta
av sorg
enligt vissa är det poetens hjärta

Men i det sorgsna sà ser poeten
det sköna
det vackra i de svàra stunderna

En smärta kan leda till en dikt
en själslig beröring
en själ som sakta smeks av orden

Poetens hjärta är fyllt av känslor
som skrivs ner
som beskriver livet med en smekning

Men poetens hjärta kan storma
ett kaos
ett meddelande om ett slags oväder

Även om det sker i det lilla
i det tysta
poeten lyssnar pà vad hjärtat säger

Men ändà sà ställer jag mig fràgan
om poetens hjärta
Vad är poetens hjärta egentligen?




Fri vers (Modernistisk dikt) av Maria Thunholm
Läst 408 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-04-22 19:48



Bookmark and Share


  Lindalou
Fin text. Visst kan poeten trolla fram något vackert ur det mest sorgsna.
2011-04-22

  thyra
En källa till känslosamma texter :)

Gillar texten!
2011-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Maria Thunholm
Maria Thunholm