Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bara ord




Idioti är inte att älska - Idioti är att inte älska

 

 

 

 

vem säger att endast dårar älskar och jagar drömmar
varför ska man känna sig så generad och rädd
för att berätta känslan som spirar i bröstet
vad är skammen i att älska
varför kan ingen svara

vi får varandra att skratta och lé
men vi undviker sanningen
vi nöjer oss med det vi har
men vi drömmer om att våga fånga det
som finns framför oss
men vi tar aldrig till oss modet
vi tänker att vi gör det snart
i morgon
men då kan det vara för sent

varför är vi rädda för att göra bort oss som idioter
genom att berätta vad vi känner
vi är bara idioter när vi är tysta
när vi inte tar vara på det vi har

så om du älskar
säg det till mig idag
det är mycket bättre än att vänta till imorgon
och säga det till min grav

 

 

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 568 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2011-04-22 19:55



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Word!
2011-04-24

  Sophie Jennifer
Du är så bra ^^
2011-04-22

  sockerspöket
Mycket känsla i dessa rader, mycket styrka och inte en bedjan utan en uppmaning att följa sitt hjärta. Tycker det är fantastiskt skrivet om det som vi ibland verkar ha så väldigt svårt för
2011-04-22

  thyra
Mycket kloka ord! Inte så bara :)
2011-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP