Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fri

Jag lösgör mitt sinne från min kropp.
Stiger ut i Universum.
Svävar fritt.
Flyger ikapp med fågeln utanför bilen.
Jag färdas hur jag vill, vart jag vill.
Blir vad jag vill.
Förenad med universum är jag allt, är jag inget.

Jag är asfalten, jag är bilen.
Jag är gubben i bilen vi passerar.
Skiten under dina naglar, 
Luften som du andas.
Jag är det bruna fölet i hagen,
Gräset det äter.
Viskningarna i den älskandes öra,
Babyns högljuda gråt.
Kniven i mördarens hand,
Näsblodet ur flickans näsa.
Cancern som äter kvinnans kropp,
Strålarna som botar den.

Allt är vackert, även det fula

Jag är total frihet.




Prosa av Magnus P.
Läst 151 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-04-22 22:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Magnus P.
Magnus P.

Mina favoriter
Snart är bördig jord