Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tredje sången (men den första till dig)


Jag ville så gärna skriva något litet om kärlek.
Om längtan och hoppet som knaprar på mina revben.
Jag ville skriva något litet om din arm
där den låg bakom min rygg
och kanske inte betydde någonting
men kanske betydde just
någonting.

Jag ville också skriva något litet om rädslan
som dansar runt varje förhoppning.
Men ett A4 är så väldigt platt,
så smalt, så kort,
ja, ändlöst begränsat.

Så svårt det är
att skriva litet om stort.




Fri vers av Zandra Flygh
Läst 653 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-04-22 23:29



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Vad underbart uppfriskande att läsa dina texter- läsa något som är så verkligt bra! Tack- tack- tack! :)
2014-01-02

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Mycket vackert!
2011-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Zandra Flygh
Zandra Flygh