Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mitt rum

baksidan av gatan
välte världen

i doft av själ
mot ljuset

som bröts i stillhet

i mitt anderum




Fri vers av Sonja Sidorow Lapington
Läst 560 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2011-04-22 23:36



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Sköna anderum!
2011-10-06

  walborg
jag stannar upp och känner stämningarna
2011-08-12

  Ola Rydberg
Oj vackert och berörande
2011-07-21

  aol
gillas
2011-05-01

  Carola Zettergren
WOW! Alldeles underbart fantastiskt bra! Tack!
2011-04-28

  Anna*
Snyggt! Applåderar ♥
2011-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Sonja Sidorow Lapington
Sonja Sidorow Lapington