Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårt förhållande är en parodi


Vårt förhållande är en parodi

Där den ena är den enda

Som bryr sej i

Vad som händer

Den andra

Och mellan

De två


Och numer aldrig mötas de två

Den enda försöker medans den andre

Bara tittar på

Hon kanske ville ha nån som skulle slå

Hon får krypa ner till krypen




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 148 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-06-06 00:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO