Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våååååååår


Tar på mej mina foppadojjor
Foppas bästa bidrag till landet
Sen straffen i OS 94

Så med de dojjorna tar jag en läsk
Spankulerar runt och ser gräset
Som växt och växer
Känner dammet i luften som signalerar
Vååååååååååår
Liksom solen, värmen och människorna
Samt deras ögon…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 183 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-04-23 10:49



Bookmark and Share


  anits VIP
Ja nu är det vår, äntligen, skönt
2011-04-23
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO