Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vägen delade sej som ett Y



Vägen delade sej som ett Y
Ville jag följa det vanligaste
Så tog jag den som verkade mest använd
Som om de flesta gick där
Man jag gör inte som de flesta om jag kan slippa
Så jag tog av
Mot det mer okända
Det uppenbarligen mer oprövade
Att inte bara följa invanda spår




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 135 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-04-24 00:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO