Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En vän, fler, stor lycka det ger!

Likt ett "Solsken" vandrar du på din stig
men vart du än går väntar jag på dig
och om jag än fick all världens rikedom
vore jag urfattig och totalt tom utan dig.

Alltid känner jag sån glädje när vi ses
för ett lyft för själen då ges
lyckokänslan sprids ner till hjärteroten
när jag hör att det är just du
som hos mig sätter ner: Foten!




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 297 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-04-23 13:49



Bookmark and Share


  Anna*
Fin hyllning till din vän! ♥
2011-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt