Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

http://www.youtube.com/watch?v=VN3Via_xsRA&feature=related

jag kommer 




aldrig

få dig förstå

 

mina ljuds dissonansbrunn

är i berg bunden

 

*

 

men ändå om du går så har jag dina spår kvar
exakt där du lämnade dom
hur många ser jag inte längre

 

mina ögon lever andra tider andra bilder nu

 

och jag såg det sista innan du kom tillbaka

och där vände uret varv

 

hur många gånger jag sett den bilden
hur många nätter jag skapat i minnet den bilden
hur många bilder den förmedlat

 

om och i varann-bilder i vilda flykter

 

 

mina ögon lever andra tider andra bilder nu
och jag ger det sista jag såg

det sista jag hade kvar
en sista chans

att bära mina ord

 

innan mina ögon stängs

 

och dina ljud talar

mig nya

 

 

en vacker mun har du
det räcker för mig
att fly till tystnaden

 

lystnaden jag lagt

glänser på dina läppar

 

jag kan inte se din mun när du talar
och behålla
min objektiva vänskap

 

den stör och den stör mycket

 

(det är då jag ser bortom

snett där

bredvid dig

bakom

 

som om jag tänker)

 

 

så jag blundar nu

blundar njuter 

 

ur min brunns djup

bubblande

dina rytmer

 

 

älskar

 

tyst

 

*

 

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 229 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-27 14:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri