Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svartvarg i Yellowstone national park

är en film som har visats på Nat Geo Wild några gånger nu
En helt underbar film om vargar
Vargen som är stamfader åt alla våra hundar
Och den här filmen handlar om svartvarg
En varg som naturfilmarna har lyckats följa upp på avstånd ända ifrån han nästan var nyfödd tills hans död tolv år senare
Ja, helt otroligt då vargar som oftast bara är skygga och lever sex sju år i det vilda Yellowstone
Men det här är en film som alla varg hatare och jägare verkligen borde titta på
Alla de som nu är så snabba att trycka på sina avtryckare för att utrota dessa så otroligt vackra djur
För själv så skulle jag bara vilja ge den här naturfilmen fem stjärnor av
av fem möjliga då jag vart helt tagen
och satt som klistrad framför Tv-rutan
Och det trots att det var reklam emellanåt
Och vi människor som säger att hunden är människans bästa vän
Om hunden är det, så måste väl även vargen vara det, då den är just det
Hundens stamfader
Och som ni kanske vet så har ju faktiskt Fantomen sin varg Devil som slåss på de godas sida
Inte att förglömma...

Så missa inte den här filmen nästa gång den bara visas på Nat Geo Wild
Ni kommer inte att ångra er

Ken Cassel
24/4-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 397 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-04-24 12:14



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra Ken! skall kolla om den visas,jag tycker också att de är sköna djur men kan förstå får och hundägare som får sina djur rivna,denna fråga har väl stötts och blötts i en 30 år här i Värmland som har vargen som landskapsdjur.Det finns alltid 2 sidor av ett mynt.mvh Jimmy.
2011-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel