Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vore inte det humanare

Kom att tänka på Deathtrow fängelset där alla redan är dömda till döden för sina hemska brott
Vore det inte humanare och biligare att bara ge dem alla en sista måltid och skicka ut de alla i rymden
i en jättestor raket på deras sista resa utan återvändo
istället för att bara ge de alla en injektionsspruta
så att de dör
För vad gör det egentligen
Ute i rymden så kan ju ändå ingen höra dem skrika….

Det var bara en idé som jag kom att tänka på
Så hemskt uttänkt av mig va
Men vore inte det humanare?!
För kanske det dyker upp några rymdvarelser ( aliens ) och bara räddar dem
Men bara kanske
Men så länge det finns liv, så finns det ju hopp...

Ken Cassel
24/4-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 232 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-04-24 13:14



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Intressant betraktelse.
2011-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel