Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Första parkett


Körsbärsträdet i full blom

naturen innehåller

av rekvisita

för alla scenbyten.




Fri vers (Modernistisk dikt) av tidensvans
Läst 210 gånger
Publicerad 2011-04-24 14:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tidensvans
tidensvans