Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Främmande fågel


Vad hälper det

att ha en skarp hjärna

och ett fördelaktigt utseende

om inte en endaste själ

vågar anta utmaningen

att möta en artfrände.






Fri vers (Modernistisk dikt) av tidensvans
Läst 233 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-04-24 17:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tidensvans
tidensvans