Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tankar




Dagar som går

Mitt liv har vandrat

genom många nyfödda dagar

lagt mig till ro när stjärnor

tänt sina milda strålar över mig

 

Jag har sett dagar 

då mina skuggor varit skarpare

än jag själv

då mina steg varsamt sökt stigar

med rädsla att gå vilse

 

När skuggan är skarp

fattar jag dess hand

då känns det tryggare

 

 

 




Fri vers av Maiah VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-04-24 21:40



Bookmark and Share


  cilax VIP
Fint diktat
Känns bra att hålla handen
2011-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP