Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

...




Var finns du

Var finns du

ekot svarar med samma fråga

Du är en fjäril en dagdröm

svår att fånga

bara ekot i dalen

låter mig höra sin röst

 

Snart blommar hägg

sprider sin doft som en 

sommartröst i mitt bröst

 

 

 




Fri vers av Maiah VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-04-24 21:57



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Gillas mycket! :)
2011-04-28

  Kimberly Enqvist
åh, den här tyckte jag om!
2011-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP