Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när jag var liten




Barndomens dagar

Skrapade knän

sommarklänning

solkysst hud

 

varje dag

var solbelyst

räknade regndroppar

som smattrade mot 

plåttaket

 

äppelträdet i blom




Fri vers av Maiah VIP
Läst 197 gånger
Publicerad 2011-04-24 23:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Underbar!!! JA, vilka minnen döljs inte från dessa år...
2011-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP