Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

...




vårtankar

Ett underverk

i min hand

som ger mig liv

ett hopp om

ljus i min själ




Fri vers av Maiah VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-04-24 23:53



Bookmark and Share


  TT
...vackert formulerat...mycket bra text!!!
2011-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP