Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min älskling




Tass i hand

Kärlek är

att få hålla

din stora tass 

i min

hand




Fri vers av Maiah VIP
Läst 324 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-04-25 00:02



Bookmark and Share


  Nina Nightwish
Så känslosamt och berörande.. Visst är de fina våra kära fyrfotade vänner.
2011-04-29

  Mangal VIP
Fint, och vilken makalöst härlig bild!
2011-04-27

  Janne
Så kärleksfullt
bra skrivit
2011-04-25

    ej medlem längre
Ahhh...varmare dikt får man leta efter
2011-04-25

    ej medlem längre
Åh, så kramgo´ och maffig!
Älskansvärd!
2011-04-25

    ej medlem längre
Riktigt bra och sann!
2011-04-25

    ej medlem längre
Ja, det är kärlek!
2011-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP