Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

...




sover du

Sover du eller

vakar du under stjärnehimmel

när det blir tyst omkring dig

vinden stillar sig ett ögonblick

en Ängel går förbi dig

 

 




Fri vers av Maiah VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-04-25 00:15



Bookmark and Share


  Nina Nightwish
Vackert, det gick en vålnad genom mig.. Iaf kändes det så, ryste av välbehag
2011-04-29

  TT
...mycket vacker text...andlös på något sätt...som inte är så lätt att förklara med ord...men texten är mycket bra!!!
2011-04-28

  Ninananonia VIP
Vackert!
2011-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP