Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
mitt älskade barn


Bära...

Att se dig sorgsen

är det svåraste för mig

ändå du måste bära dina egna känslor

men jag vill gå alldeles

intill

dig

 

som en varm skugga alldeles nära

 




Fri vers av Maiah VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-04-25 00:35



Bookmark and Share


  Mangal VIP
Kärleksfullt och frisläppande. Klok och vacker läsning.
2011-04-27

  mare VIP
Dikten berör...precis så, sparar..
2011-04-26

  Janne
Fint skrivet
sorg,glädje,
och kärlek känner
jag när jag
läser dina ord
min vän...
2011-04-25

  Anira
så sant....
vill helst bära dem genom allt

vackra ord...känslor
inte många ord ...stort innehåll
mmmmm.....
2011-04-25

    ej medlem längre
Bravo!!!
2011-04-25

  M.A.J.R
Vacker dikt måste jag säga =) jag är glad att du delar med dig dina rader Tack =)
2011-04-25

  Ninananonia VIP
Varm och berörande!
Gillar din dikt!
2011-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP