Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nyfiken kär!

Jag har gläntat på fönstret,

vädrar ut den gamla unkna luften

som lagrat sig vintrar långa.

Anade inte att doften av våren

skulle ta mig

fängsla mig

fånga mig.

 

Älska, älska inte.

Rädd, räddare än inte,

eller inte rädd.

 

Leva, eller leva inte leva.

Jag är här nu, jag är den jag är.

Finns här för dig om du

finns för mig.

 

Jag är som jag är

när jag är som jag är.

Speciell älskvärd och bara mig själv.

 

En främmande fågel.

Den prickiga hästen i den enfärgade flocken.

Som söker gemenskap

inte fångenskap.

 

Du har fångat min nyfikenhet.

Jag känner mig,

nyfiken kär.

 




Fri vers av Reg
Läst 304 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-04-25 00:40



Bookmark and Share


  Sofhia Wirström
härlig känsla du får fram om hur det är i början när man är intresserad av någon. bra skrivet.
2011-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Reg
Reg