Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En doft av Jasmin

den kommer med vinden

sveper in över ansiktet

som den mjukaste bomull
den far vidare med vinden

bäddar in dej in den vackraste doft

den dröjer sig kvar

låter sig förnimmas ännu ett tag

slår sedan följe med vinden

far vidare mot en ännu vackrare dag

doften av Jasmin




Fri vers av Anira
Läst 138 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-04-25 09:02



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
doften

är vacker
2011-04-25

  Magnus P.
Mjuk och vacker text som värmer inombords.
2011-04-25

  Ninananonia VIP
Det doftar gott om din dikt! :)
2011-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Anira
Anira