Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är du helt hundra

på att vi har kommit rätt, för det är något som inte riktigt stämmer
för det här känns bara helt fel
Så är du verkligen säker på vart vi e´?!
Ja, jag bara undrar, för jag kan i alla fall inte känna igen mig
för här har jag i alla fall aldrig varit förut
Så är du nu helt hundra?

Ja, jag är helt säker på att det bara ska vara här någonstans...

Ken Cassel
25/4-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 248 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-04-25 12:39



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Sök och du skola finna!
2011-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel