Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om vädret i Paris


Chaleur à Paris ( Fransk-svensk )

Le beau soleil du printemps

un manque de vent

et la chaleur à Paris

------------------------------

Den vackra vàrsolen

en saknad av vind

och hettan i Paris




Bunden vers (Haiku) av Maria Thunholm
Läst 328 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-04-25 19:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria Thunholm
Maria Thunholm