Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väsen

De talar till mej
vill mej väl

Glada de är
att jag är här

innerligt
längtansfullt
väntar på mej

Jag frågar:

Vad vill väl mej?

Du är vår vän
Du ser våra steg
Du gör sådant
som vi om dej ber

I ditt hjärta
finns det hopp
Att du för oss
alltid ställer opp

Så vi för dej vill finnas
Kom alltid i håg
att detta minnas

För vår värld blir grå
när ingen ser oss på

Så vårda allt
som vi har kärt
Det kommer dej
allting att vara värt

De försvinner
glider vidare till sin vila

snart framträder de i gen
för att åter fylla
min trädgård med ljus
och liv

Bugar mej och tackar
sänder mitt hjärtas signaler
till dem alla

Jag är så tacksam
för att de på min port klappat.....

Väsen i min gröna oas




Fri vers av Anira
Läst 190 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-04-25 21:09



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
du andas vacker ödmjukhet i denna
2011-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Anira
Anira