Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En vidräkning med Jantelagen , den som säger "att du ska inte tro att du är någon.." Blev en kampsång igen (melodin får vemsomhelst komponera,,,)


"Vi är de vanliga, vi är de obetydliga, men vi är de flesta !"

Du ÄR någon !

DET är vi alla !


Vi räknas !

DET ska vi alla !


Men, tillsammans
måste vi gå
ensam är INTE stark
är man få
så går det åt skogen
är man många
då VINNER vi
när tiden är mogen !

Rättvisa !

Kärlek !

Fred !

DESSA ska vara våra drivkrafter !


SO: JOIN THE GANG !


--------




Fri vers av Mats Henricson
Läst 201 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-04-25 22:12



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag tillhör Guds familj. Vi är övervinnarna.
2011-04-26

  aol
en sann fin skrift som alla bör samlas runt,
2011-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska