Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörker fyller mig hel

Mörker fyller mig hel.
Jag vänder mig om
och ser världen skymta i ljussken.

Jag ser dig sväva,
sakta genom natten.
Och ditt leende som dog.

Din sårande blick,
skär in i mitt bröst.
Jag ser in i ditt mörker och räds.

Det var ditt leende som dog,
då min själ andades ut.
Och barnets tårar som befängt dödade mitt hopp.

Mörker fyller mig hel.
Jag vänder mig om
och ser världen skymta i ljussken.




Fri vers av Daybreaker
Läst 226 gånger
Publicerad 2005-12-23 01:38



Bookmark and Share


  Jessica Ewa
Du binder ihop din text väldigt vackert med upprepningen på slutet.
Den är uppbyggd av vackra smidiga strofer som är följsamma både på pappret och i munnen. En vemodig klang. Väldigt snyggt tycker jag. Tack!
2005-12-23
  > Nästa text
< Föregående

Daybreaker
Daybreaker