Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ängel, i mina drömmar är det vi två.

Känns som att vara kär.
magen pirrar
huvudet snurrar
och är enbart fyllt av henne.

jag ligger och luktar på hennes tröja
den luktar precis som henne
och det är underbart
jag gömmer mig i mina minnen

långt inne i mitt rum
i min innersta vrå
där gömmer jag mig med doften av henne
enbart hon och jag.

det känns som en kärlekshistoria
en utan lyckligt slut.
där flickan hittar pojken
men pojken finner annan flicka

fast jag är inte kär.
jag älskar henne bara mer än vad jag kan säga
det är allt
inget kärleksbråk här inte

tårarna smyger sig fram i mina ögon
när jag ligger ensam i den mörka natten
luktar på hennes tröja
den som luktar som henne

leker att hon ligger här
bredvid mig och pussar på mig
leker att det är hon och jag
ensamma i natten.

jag tänker på henne
hur hon ler mot mig
hur varm jag känner mig
när jag är med henne

jag tänker på hur det känns
att se henne
hur det känns
att åka ifrån henne

när jag ser henne
försvinner all den ondskan
som levt i världen
den kan hon ta bort

när jag åker
då ångrar jag mig
att jag inte var bättre mot henne
att jag inte var underbar.

jag vill inte lämna henne
vill inte behöva gråta
vilket jag gör varje gång
som jag åker ifrån min ängel

hon lever bara i mina drömmar
det är enbart där som det bara är hon och jag
det är där som vi dansar
och aldrig
aldrig mera
kommer vi skiljas åt.




Fri vers av YoXx
Läst 221 gånger
Publicerad 2011-04-26 20:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

YoXx