Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ni två, snart är ni 1

Jag ser er vandra
på era beniga ben
jag vill springa och rädda er
från smärtan ni bär inom.

jag ser upp till er,
vill vara lika snygg,
men jag vet så väl
att människor tagits från mig.


människor som var som er.
Som föddes som skelett
Som åt så lite
Att andra människor blev tjocka

Jag ser hur ni äter
Hur ni två
Äter som om ni var en person
Jag ångrar min fethet

Jag borde banta
Gå ner i vikt
Bli vacker
Smal och unik

Jag blir så rädd
Att ni försvinner
En dag har ni dött
Era ben mördade er


Anna och Linnea,
Vi känner inte varann,
MEn jag oroar mig,
SÅ mycket.




Fri vers av YoXx
Läst 349 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-08-04 15:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

YoXx