Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Natten är vår, Tills morgonen.

Du kysste mina läppar
sen gick du.
Hon rörde vid min hud
sen försvann hon

Hon klädde av henne
Sen hade de sex i gräset.
De lekte den natten
För att dagen efter skiljas åt.

De hade allt
Tills han kom in och förstörde
___

Han kysste hennes läppar
Och hon kände sorg
Han rörde vid hennes hud
Och hon blev äcklig

Han klädde av henne
Och tog hennes oskuld hårt
Han förstörde hennes liv
För att aldrig laga det igen.
_______

Hon gick sönder
Kunde inte bli hel

Hon brast i gråt
Kunde inte le.

Hon var nära att ta sitt liv
För att världen var som den var.
_______

Hon dansade i natten
För hon var ensam

Hon klädde av sig i regnet
För att tvätta bort stämpeln

Hon såg märket
Han gett henne då.

Hon brast ihop
Och blev inte hel.

Hon blev en med naturen
Återvände aldrig till jorden
_________________

Jag såg henne i natt
Hon kysste mina läppar

Hon såg mig i natt
Hon smekte min hud

Jag klädde av henne i natt
Isen sprack och vi hade sex i gräset.

vi lekte människor i natt
och var som alla andra

Vi fick tillbaka allt i natt
Men då kom morgonen.




Fri vers av YoXx
Läst 240 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-04-26 20:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

YoXx