Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

V I

jag minns när du och jag var vi
när vi möttes i korridoren
du kramade om mig
kysste mig och gick

jag hoppades att du gick till din lektion
trots att du gick och rökte
det var det jag hatade med dig
som jag hatar med dig

jag visste så väl att du skulle röka
du orkade inte med livet mera
snart skulle du dö bort från mig
för att gifta dig med giftet

jag famlade i mörkret
letade efter en väg ut
jag ville visa dig
att jag var här

jag minns våran källare
där vi var 90% av vår tid
när vi inte var ute i staden
eller låg tätt ihop och sov

Baby you're all that I want
When you're lyin' here in my arms
I'm findin' it hard to believe
We're in heaven

jag minns när du sa det
mummlade det i sömnen
jag blev så förvånad
men glad på samma gång

det var något magiskt över den låten
den var vår på något vis
handlade om dig och mig
under den tiden som du och jag var vi

jag minns hur jag ofta låg vaken med dig
när du sov tittade jag på dig
kunde hoppas att det skulle vara vi för all evighet
trots att jag visste svaret ganska väl

det skulle vara du och jag mot världen
mot oändligheten och vidare
men det tog slut där på vägen
någonting gick fel

åter igen gröt vi
vi var sårade igen
nu var det lika mellan oss
båda två var särade

jag minns när jag offrade mitt liv för dig
tog risken att dö
när jag sa att jag älskade dig
du var värd att dö för

jag vågade inte erkänna för mig själv
att du var den enda för mig
att det var du som ägde mig
alla mina sidor

jag minns hur du kysste mig en sista gång
innan du vände och gick
tänk att jag visste det så väl
att det var det sista från dig

sen delade vi oss
gick varsin väg
men vi möts igen
du har kartan och jag kompassen

det måste vara du och jag
annars kommer vi inte fram
du slutar vi livet som ingenting alls
som om vi inte fanns

men slutligen drömde jag en natt
hur du tog min hand
höll den hårt
som om jag bara var din

Baby you're all that I want
When you're lyin' here in my arms
I'm findin' it hard to believe
We're in heaven

ja älskling
du tog mig till himlen
och du älskling,
Här vill jag stanna kvar.




Fri vers av YoXx
Läst 237 gånger
Publicerad 2011-06-11 02:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

YoXx