Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Framför tåget

skrev du ner på papper
du ristade in mina smutsiga ord
på ett oskyldigt papper
du sa att det inte var någon fara
du skulle inte skada mig
men när du gick den kvällen
då rann blodet från min arm
du sa att vi skulle göra det
dela en cigg och skära oss
byta blod
så vi aldrig skulle skiljas åt.
men du glömde mig
dina vänner var viktigare.
de ville ha dig
och du valde dem framför mig
jag slutade gråta den natten
för jag vet att det inte tjänar något till
tårar som faller
blir bara ett hav som slukar mig
jag drunknar i havet
jag själv har skapat
av skit och skrik
ord och blod
ingen runt mig insåg
vad som hände
vad du gjort med mig
för du försvann så snabbt.
jag föll ner på marken
skrapade mina knän
det började rinna blod
när jag vinglade hem
men jag var inte packad
eller full
jag var förtrollad
av drogerna de proppat i mig
de sa att jag skulle må bra av det
men jag märkte ingenting
allt blev värre
och värre allt eftersom
men jag fortsatte
för man ska vara positiv
det säger alla andra
så då måste jag kanske tro dem
men jag ser lögnerna
ser hur de ljuger mig i ansiktet
för de vet att jag är nere
de ser det
nu kommer de mot mig igen
med nya droger
med dig intill
du ser mig och ler
där är hon
säger du
hon våldtog mig i natt
när jag var full och kåt.
jaag ser hur du ljuger
allt för att jag ska fastna
men jag stannar där inne
för de låser så hårt om mig
det är ditt fel
att jag lever ännu
om du inte vet det
så lever jag här för att de håller mig levande
om du vill att jag dör
säg att jag är frisk
underbar
jättesnäll
för om de tror på dig
släpper ut mig igen
då kan jag hoppa
framför tåget
och då börja leva igen.




Fri vers av YoXx
Läst 189 gånger
Publicerad 2011-05-19 20:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

YoXx