Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En kraftigt redigerad repris


Tystnaden är påtaglig i det tomma rummet

Sådär finns ingenting
Och ingenting kan existera där
Och med all säkerhet så är det nog bara ett stort svart hål
Så den som bara sugs in där i detta tomma rum, lär bara ha fått hurra sin sista skål
för den som bara sugs in där, lär bara försvinna som i tomma intet
Och då utan ett endaste spår
För det enda som återstår då, lär vara den påtagliga tystnaden i det tomma rummet...

Ken Cassel
27/5-08.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 236 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-04-27 16:35



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Härlig! Kuriosa :)
2011-04-27

  Ninananonia VIP
Härlig! Kuriosa :)
2011-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel