Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

....jag ler

i en värld

utan slut

finns allt

där finns jag
vandrande

efter livets stig

allt jag behöver

finns där

möten efter stigen

vandrande

skapande erfarenheter

river ner

bygger upp

jämnar stigen

små små gropar

äventyr

kära sorger

besvär

glada skratt


jag ler

inombords

skrattar av glädje

dansar min väg framåt

om jag möter dej

jag lovar

jag ler




Fri vers av Anira
Läst 174 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-04-27 17:42



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
leendeljust andas ditt ansikte
2011-04-28

    AA VIP
Härlig och fin text. // AA
2011-04-27

    Risto
härligt bra!
2011-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Anira
Anira