Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inga mer skithögars frekvens



Funderar tills skallen värker likt öroninflammation

Jag kan det här nu, practise makes perfect


Oj oj oj, haha

gör om det igen

och igen


Kanske skalla en vägg vore rätt grej

Kalibrera hjärnan till rätt frekvens

Inga mer skithögars frekvens

Det ringer bra i mina öron


Men någonstans på vägen hit, måste jag väl ha blivit döv




Övriga genrer av Ivy-Jean
Läst 420 gånger
Publicerad 2011-04-27 18:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ivy-Jean