Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.


mina illusioner rasar över mig nu

säger jag att du är en drog
är det inte för att du gör mig lycklig

-
du bryter ned mig, jag darrar
i din frånvaro
du är inget jag vill ha bara något jag behöver


skönhet smärtar och
dina lockar är ett vapen
i någon annans händer



när du tittat bort en sista gång
har jag inga murar kvar



det ljus jag ser i dina ögon
är varje förhoppning jag haft om oss
varje dagdröm eller tanke




kan du se hur de brinner?







elden svärtar ned mig
men i den här natten är den det enda

som värmer




Fri vers av eventualiteter
Läst 772 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2011-04-27 19:38



Bookmark and Share


    lenakarin
Sista strofen är fantastisk
2013-01-29

  AmandaCL
den här va också otroligt bra!!!
2012-03-10

    BaraOrd
Åh, gift dig med mig!
2012-02-26

  Smultris
jag säger som Max... och lägger till; "så förbannat bra" ;)
2011-04-28

    ej medlem längre
Grtymt bra!
2011-04-28

    BaraOrd
den här var helt jävla genial.
2011-04-28

  papperstrana
Bra du. Himla bra
2011-04-27

    Skogstroll
Jättefin!
Enkla ord som berättar så mycket, inte en massa "eurofori" eller "adekvat".
Skönt att läsa något som berör djupt utan att man måste tänka efter för att förstå.
2011-04-27
  > Nästa text
< Föregående

eventualiteter