Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Positiva tankar


Du genomborrade mina sinnen
tog bort alla smärtsamma minnen
Reste mig upp och följde mina steg
vid varje fall du lyfte mig varsamt
åter, ställde mig nära dig i din varma
trygga famn...

De tysta glömda orden fick plötsligt
liv och blev sprudlande och ljusa....
tomhetens ögon fick nytt liv...
Glansen föddes åter du höll mig hårt
när det närmade sig gråten...
Du vände smärtan och vände mitt hat
Nu står du vid min sida, ej ensam jag
behöver lida...


Positiva tankar de föder nya möjligheter
och nya mål... och man får styrka av stål
och ett hjärta som glöder











Fri vers av Margithe VIP
Läst 493 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-04-27 22:10



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket fina rader! :)
2011-04-28

  aol
starka fina käslor strömmar ur diktarjaget
2011-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Margithe
Margithe VIP