Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Anledningen att världen ej godtar Hamas är att de är en terrororganisation av nationalister förbundna med Irans/Afghanistans gerilla som vill förinta judarna precis som Hitler enligt egen utsago, så jag blott citerar<


Aforism: Antiterror för Jerusalem

~*~

Om Sverige vore Israel och Stockholm Jerusalem
Och vårat gamla grannland och unionsland Norge
var tvådelat i ett fredligt parti och ett av terror med
nationalister som ville göra allt för att få tillbaka unionen med Sverige

men att de tillika skulle leda den och ej som förr bara ingå i den

då kanske fler skulle förstå
när robotarna från fega krypskyttar började flyga över Värmland från den norska gränsen

hur barnen har det idag i Jerusalem

LPWJ 28/04/11

AB om Fatahs tillbakagång till union med nationalisterna Hamas 

se även SciFi novellen: 

BlaGul

Haiku & Aforismer 2011




Övriga genrer (Aforism) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 418 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-04-28 00:08



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tack för att du ger oss denna klartext
2011-04-28

  Bibbi VIP
Jag beundrar Ditt mod att våga tala i klartext i detta av ondskan och antisemitism laddade och förljugna ämne.

Applåd och bokmärke
2011-04-28
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP