Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tom

Tom
Så känner jag mig
Ska det vara så jävla svårt att förstå?

Tom, till och med
Inte avsaknaden av ett innehåll
Jag känner mig inte tom
Vad fan tror du om mig egentligen?
Jag känner mig till och med
Till och med din jävla nöt




Fri vers (Fri form) av Prins Hatt Under Orden
Läst 255 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-04-28 13:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Prins Hatt Under Orden
Prins Hatt Under Orden