Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så skjut

Taggtråd runt min kropp
allt jag känner för dig

Fingret på avtryckaren

Försöker gå med
rak rygg
men tvekande steg
avslöjar smala axlars
längtan

Förbannar den dag
du kastade dina
ögon på mig

Var det allt
det här

Fingret på avtryckaren
Kramar av försiktigt
Signaler går fram

Och så

Varför

Dina svar
Lika svävande

som dina
nattsvarta ögon




Fri vers av mariann
Läst 1170 gånger
Utvald text
Publicerad 2005-12-23 14:37



Bookmark and Share


  Dilsewat
ohh vad fint...
"avslöjar smala axlars
längtan"
2005-12-29

  Propella
Oh la la *stum* Vilken tyngd den här texten har!

"Taggtråd runt min kropp
allt jag känner för dig"

de två mest talande rader jag läst!
2005-12-25

  Anna H
Det är starka bilder du skapar med dina ord. Jag gillar särskilt de två första raderna, de gör ont... Jag vet inte riktigt vad mer jag ska skriva för det är så himla bra helt enkelt...
2005-12-23

  Smultris
Jahopp... du o jag, vännen... och vår smärta...

Väl skrivet om känslor som drabbar de flesta nån gång i livet (eller flera)...
Gillar titeln ...
2005-12-23
  > Nästa text
< Föregående

mariann
mariann