Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kroppsvikt och så mycket mer

Varför jag?
det verkar som jag är den enda
jag dras till botten av
det lilla

varför är jag den svaga
som alltid misslyckas
och ramlar så fort
något tyngs i mitt inre

Varför är mina ben
så svaga?

Jag försöker varje dag
men det tar aldrig slut

Det blir allt svårare
att ta det lilla steget
över tröskeln

Varför är det ingen som ser?
Jag klarar inte mer




Fri vers av PollyBlunder
Läst 292 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-04-28 23:45



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
stark o känslosam, i styrka är den skriven, i styrka kommer du gå.
2011-04-30
  > Nästa text
< Föregående

PollyBlunder
PollyBlunder