Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Isiga inställningar


De själsliga funktionerna ryser

Och fryser i vårvärmen

Själen

Får tjälen

Av den andra


Och dess eftermälen blir

Förakt

Och hat…

Och vem kan då denne klandra




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 169 gånger
Publicerad 2011-05-01 13:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO