Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad av "Vårat gäng"!


Får man lov att hoppas... .. .

Var i världen finns väl den
bästa dikten, ja just den?
Var finns poet, som kan
elda ord till brand minsann
August Strindbergs överman!
Jo i vårat gäng!
Öppna sinnet
byt ut minnet
med ny diskett
du ser vinjett
med andra akter
nya takter
falla för med ditt gehör...
Där finns ordens skafferi
så du häng med här och bli
bästa diktaren på plan
som Strindberg en titan!




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-04-29 18:30



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Helt SUVERÄNT!

Applåder!
2011-05-09

  Olof Lagerhorn VIP
Skön text! Kanske visar sig Strindbergs överman vara en kvinna med öppen källkod och mobile broadband.
2011-05-02

  Ezmeralda VIP
Bra trext.
2011-05-02

  ULJO
Vilken underbgar text du förmedlar
2011-05-02

    ej medlem längre
Härligt!
2011-04-29

  Eva Langrath VIP
Härlig rytm och gott innehåll i dina ord
2011-04-29

  Herr Funderare
Vilken underbar text.
En charm, som man inte kan ta på, men den finns där.
Bra skrivet!
2011-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt