Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspireras av detta: http://blogg.aftonbladet.se/rovdjurens/2011/04/vi-jagar-valen-darfor-att-dess-avforing-fororenar-haven


Dessa giganter smutsar ner...

Ja, du ser ju hur deras avföring flyter pà ytan.

Det är ju vidrigt hur knölvalen smutsar ner haven.

Sen att dess fett gör oss rika spelar ju en viktig roll.

------------------------------------------------------

Hmm...

Jag bara undrar...

Om ni dödar alla valar, vad ska ni dà leva pà efteràt?

Sen att vi förlorar en djurart som är magnifik att beskàda...

Blir ni inte berörda av dessa vackra djur?

-----------------------------------------------------

Nej, det är ju ingen risk...

-----------------------------------------------------

Ursäkta mig, men knölvalen med sin latinska beteckning Megaptera Novaeangliae är ju utrotningshotad, mindre än 1000 individer finns kvar.

----------------------------------------------------

Jo, men dessa giganter smutsar ner...

---------------------------------------------------

Men allt som sker i en livscykel har ju en mening, sà jag tror inte pà dig...




Fri vers av Maria Thunholm
Läst 517 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-04-29 20:06



Bookmark and Share


  Vildkärlek
ja tänkvärd
2011-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Maria Thunholm
Maria Thunholm