Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känsla..

Åtrå...

vill kroppen mer än huvudet

sinnen som känner

mer än vettet...




Fri vers av flickan i spann
Läst 185 gånger
Publicerad 2011-04-29 20:48



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
må huvudet få vila...!
2011-04-29
  > Nästa text
< Föregående

flickan i spann
flickan i spann