Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där stod hon..

Mitt bland alla

så nära

så ensam

skakad av nutidens närvaro

präglad av dåtid

längtan efter något...








Fri vers av flickan i spann
Läst 222 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-04-29 20:56



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
en nutidens programdikt !
2011-04-29
  > Nästa text
< Föregående

flickan i spann
flickan i spann