Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

reducerad

jag vet jag kanske gjorde fel
som hoppades på mer
hade ju allt underbart
som på jorden fanns att nå
men med tårar i ögonen
ser jag hur du går

jag gjorde kanske fel
som inte nöjde mig med det
underbara du kunde ge
jag ville ändå jämt ha mer

jag gjorde kanske fel
som trodde jag var värd
att älskas helt och fullt
och inte bara reduceras
till ett jävla knull....




Fri vers av firefire
Läst 259 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-04-29 22:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

firefire
firefire