Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om de var sant


Om de var sant de du sa
Bara häromdan
Så skulle jag inte va ensam i stan

Om de var sant de du sa
Om att älska mej de va
Så skulle vi älska som fan

NU!




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 131 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-18 07:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO